Högtryck utlovas hela sommaren !

VITTSJÖ. Sista tidens snackis i Vittsjö om vad som skall hända på Godsmagasinet fick idag sin förklaring med presskonferens på Furuliden. Det kommer att bli en sommar full med internationella inslag och som Peps uttryckte det ”Musik man annars inte skulle mött i Vittsjö”.

Mike, Amanda, "Linkan", Peps och Jojo
ser fram emot en spännande sommar

Lars ” Linkan” Lindkvist höll i presentationen av sommarens program tillsammans med Peps, Amanda och Mike på Furuliden som kommer att stå för mat & dryck samt Jojo Kempe, musiker och ljudtekniker. Hela satsningen har man döpt till ”Stickspåret”.

Det är gamla rävar i musiksammanhang som tillsammans i sina kontaktnät lyckats få med sig ett brett utbud av Sveriges förnämsta musiker till Vittsjö i sommar.

Peps har trivts bra under sina 30 år i Vittsjö

Den 28 Juni blir det premiär och då är det enbart traktens folk som kan njuta av Peps och Blodsbandet, ett tack till bygden för de 30 år som Peps har fått förmånen att vara bosatt här.
Biljetter till denna kväll säljs enbart på Furuliden och ICA.


Redan kvällen efter, den 29:e Juni, är den första av nio kvällar som kommer att innehålla Jazz, Reggae, Blues, Country, Afrikansk musik och även en kväll med schlagers från 40-50 och 60-talet i ny tappning.


En väldig bredd på det musikaliska innehållet som kommer att kompletteras med mat, dryck och annat som knyter an till just den kvällens tema. Till varje kväll kommer 250 st biljetter att släppas men mer om detta och annat praktiskt finns på www gyssla.se. Här kan Du även se hela utbudet med närmare presentation av artisterna köpa biljetter m.m.

Oh Boy vilken häftig sommar .....

Lars "Linkan" Lindkvist är numera också VittsjöboJojo Kempe, en gång basist i Kal P Dal, skall sköta ljudet


Mentalisten John Linden kommer att dyka upp under några av kvällarna


Berne i Brunnshult stödjer nöjeslivet i
Vittsjö genom att upplåta Godsmagasinet

 

Top