Modevisning i Vittsjö

VITTSJÖ. I fredags var det modevisning på Församlingshemmet i Vittsjö.

Senast det var modevisning i Vittsjö så skedde det i Träffpunkt Lindens lokaler. Med tanke på allt det som ska få plats vid ett sådant tillfälle så är den lokalen alldeles för liten. Kontakt togs därför med Pastorsexpeditionen i Vittsjö med förfrågan om möjlighet att hyra hela Församlingshemmet för det ändamålet att kunna ha modevisningen där. Allt under förutsättning att kyrkan själv inte var i behov av lokalerna den aktuella dagen, och självklart skulle detta göras tillsammans med PRO, SPF och Träffpunkt Linden

Vid 10-tiden var vi några som med gemensamma krafter såg till att göra klart i lokalen så att allt var klart när Kristina från Seniorshopen kom.

Vid 12 tiden anlände hon tillsammans med sin make Stefan och tillsammans drog dom ut den ena klädstången efter den andra, totalt sju stycken, ur sin bil med stort lastutrymme.

Det var fyra damer och två herrar som anmält sitt intresse att få visa upp kläderna. Dom skulle vara på plats klockan 13 då Kristina i lugn och ro ville gå igenom med var och en om vilka kläder respektive skulle ha och i vilken turordning dom skulle komma in och mannekänga.

Vi hade en förhoppning om att det skulle komma ett 50 tal personer och det blev nästan så. 43 var det som skrev in sig i gästboken (Träffpunkt Lindens)

Damerna som mannekängade var: Gunilla Bengtsson, Marita Gutrad, Ingrid Johansson, Rose-Marie Wehlin och herrarna var: Leif Svensson och Roy Paulsson. Damerna gjorde tre ombyten vardera och herrarna två.

Gunilla Bengtsson

Marita Gutrad

Ingrid Johansson

Rose-Marie Wehlin

Leif Svensson

Roy Paulsson

Under tiden som var och en av mannekängerna visade upp kläderna så berättade Kristina utförligt om vilka material kläderna var gjorda i samt om dom fanns att tillgå i andra färger.

Bilder från modevisningen:

Kristina från Seniorshopen

Efter modevisningen tackades dom alla med varma applåder samt vars en vacker ros.

Därefter var det fritt för var och en att fika eller att kolla in kläderna samt prova om man så ville. Det var även en och annan som gjorde inköp.

Stort tack till PRO, SPF samt Träffpunkt Linden som gjorde detta tillsammans. Förhoppningen är att det även i framtiden kommer att bli fler tillfällen för oss alla att slå våra kloka huvuden ihop och göra något trevligt tillsammans för Vittsjöbornas pensionärer.

Kontakta gärna någon av ovan nämnda om du sitter inne med några tips och idéer om vad vi kan göra tillsammans.

 

Top