Mats och Mia underhöll på säsongstartsmötet.

BJÄRNUM. Med ”Skåne runt med 80 toner” underhöll Mats och Mia de knappt femtiotal SPF Seniorer som sökt sig till Bjärnums Bygdegård för höstens första möte. Kända, och ibland även lite okända, melodier från Skåne framfördes. Från skånsk madavisa till Änglahund framfördes från scenen och de församlade sjöng med så gott de kunde.

Nils-Göran Lindqvist hälsade de närvarande välkomna och berättade lite om vad som var på gång i föreningen. Närmast i tid är Jessica Abbott som kommer för att prata om ” Hur påverkar dina gener ditt liv”. Detta är ett samarbete mellan SPF Trivsam och PRO. Den 22:e september äger detta rum i Bjärnums Bygdegård.

Nästa stora händelse är föreningens 40-årsfirande den 26 oktober. Festligheterna kommer även denna gång att äga rum i Bygdegårdens lokaler. Med inbjudna gäster och lagad mat kommer detta säkert att bli en minnesvärd fest.

Inget möte skulle vara perfekt, utan tid för kaffe och goda kakor samt samtal mellan de närvarande. Mycket fanns att avhandla sedan förra mötet då det var en hel sommar sen sist. Tydligt var att de församlade vara nöjda med att verksamheten nu tagits upp efter sommaruppehållet. 

 

Top