Viktig match för Vittsjö på lördag, publik behövs

VITTSJÖ. Endast tre omgångar återstår i årets damallsvenska seriespel. För stunden ligger vårt hemmalag på sjätte plats. Ambitionen är att återigen nå femteplatsen och detta är absolut inte omöjligt.

På lördag möter Vittsjö hemma på Vittsjö Idrottspark Stockholmslaget AIK. Ett gästande lag som just nu ligger på jumboplats men som därmed har väldigt mycket att kämpa för. Då lagen möttes på Skytteholms IP den 24 april vann Vittsjö med 3-0. Vårt hemmalag är idag än mer samspelt och även målskyttet har kommit igång.

Det behövs säkert en riktigt stor och ordentligt påhejande publik för att säkra vinst samt att göra allt för att öka siffran för antalet gjorda mål. Att notera är att AIK nu senast ”bara” förlorade med 0-1 mot alltid svåra laget Hammarby.

Antal gjorda mål kan mycket väl bli avgörande i slutändan. Vittsjö möter just svåra Hammarby i årets absolut sista match. Hammarby är ett riktigt bra lag, som ofta dessutom har en mycket högljudd hejarklack som ofta lojalt följer sitt lag. Denna klack har ”tyvärr” överröstat Vittsjös hemmaklack flera gånger tidigare.

Så skriv redan nu in i din kalender att du behövs på Vittsjö Idrottspark den 22 oktober från kl 15, samt vid årets sista match den 5 november!

 

Top