Det lackar mot jul

VITTSJÖ. Visst är det skönt att kunna sitta inne och titta ut genom fönstret. Rimfrosten sitter kvar på träden och det är lite kyligare nu, man har/ är inte riktigt van ännu. Då passar jag på att titta på några av de bilder som jag tog när sensommaren (aug) var på topp. Närmare bestämt Skottland i staden Glasgow och det var lite svårt att välja ut något av allt som fanns där i den dära butiken. Affären som handlade med bara julsaker/ pynt allt som tänkas kan och allt handlade om julen.

Finns många som inte vet att jag samlar på just snöglober av alla de sorter som finns, så nu får ni veta det också. Den här lille rackaren är en av de som fick följa med mig hem i resväskan kommer från årets semester visst är han fin/ mysig. Man behöver ju inte samla på så stora ting, det räcker med dom här små och många finns att välja mellan.

Denna speciella affär finns i Glasgow, som endast handlar med julpynt har öppet året runt för alla dom som är på jakt efter just det där som dom inte har hemma. Mycket, mycket att välja mellan, en helt magisk känsla att gå runt där inne och titta på allt som hör till julen. Enastående vackert med alla dessa juleting som bara hänger här i all sin färg och sin glitter skrud. Allt är inte guld som glimmar men det är så ljuvligt man blir som barn på nytt men det räcker oftast att bara titta. Hemma, nu är det dags att plocka fram julkartongerna och börja pynta.
Pst! har flera bilder som är tagna i butiken men dom kan jag visa en annan gång.

 

Top