Adventsöppet på Träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Nu på söndag fjärde advent, kanske du undrar. Nä, det är det inte, det var redan den första advent som Träffpunkt Linden hade öppet för alla och envar som ville komma in, ta en lott eller två samt bli bjudna på fika, där det bland annat bjöds på goda hembakta kakverk.

I god tid hade inköp till lotterierna gjorts, numrering, vinstlistor samt fördelning av vinsterna till de olika lotterierna.

Affischer fanns på Ica i Vittsjö, på fönstren på Linden och Vävstugan, information fanns även på vittsjobjarnum.nu, både i kalendern samt med egen artikel.

Med tanke på att detta var det enda evenemang som fanns i hela byn den första advent så hade vi alla den förhoppningen att det skulle komma mycket folk. Men ack vad vi bedrog oss.
Ett tjugotal personer dök upp och tack vare att dessa tog många lotter så var det inte mycket kvar av lotterivinsterna när dörrarna stängdes vid 16 tiden.

Att saker och ting inte blir som man tänkt eller hoppats på är saker man får leva med. Vi får ta nya tag till nästa år och försöka annonsera bättre. Förslag någon? Kan lämnas muntligt eller i förslagslådan som finns på Träffpunkt Linden.

Skulle det trots allt visa sig att intresse inte finns – så är risken stor att detta evenemang läggs ner.

Träffpunkt Linden kommer att hålla stängt från och med den 16 december 2022 till och med den 9 januari 2023

God jul och Gott nytt år till er alla och väl mött 2023.

 

Top