Vittsjös lagkapten och försvarsklippa förlänger kontrakt

VITTSJÖ. Sandra Adolfsson, har varit trogen laget ända sedan 2010 och var med då klubben tog steget upp i damallsvenskan 2011, extra glädjande att hon väljer att stanna kvar även säsongen 2023.

Sandra som varit uttagen till landslagsspel visade inte minst under den nyss genomförda säsongen flera gånger sin styrka som dirigent av lagets försvarsspel och sin briljans som back och inte minst bollvinnare.
Efter tidigare spel även som mittfältare är hon även duktig på att läsa spelet, finna ytor och ta sig fram och servera fina djupledspassningar. Genom sitt lugn och sin sin pondus och sätt att styra sina medspelare, är Sandra en förebild för hela laget. Att Sandra även är farlig i fasta situationer har hon visat i flera situationer.

"Jag är glad att det nu är klart att jag kommer vara med även nästa säsong. Våra supportrar är de bästa i landet och är en stor del till varför jag älskar att komma till Vittsjö IP. 2022 var ett utvecklande år för laget där vi tog många kliv framåt och det skall bli kul att få vara med och bygga vidare på detta under nästa säsong", säger Sandra Adolfsson.

Naturligtvis roligt och en styrka för både laget, klubben och alla suporters att Sandra väljer att skriva kontrakt för ytterligare ett år.

 

Top