En mäktig konsert i sommar natten!

Konserten hålls i år för sjätte gången. Evenemanget har under åren ökats ihagghult2.jpg omfattning. På scenen fanns en 15 manna stråkorkester, 11 blåsare, 12 sångare, 8 kompmusiker. Dessutom fanns det dansare, tillika akrobater.

Arrangörerna har verkligen lyckats med allt. Platsen, en av de högre i Hägghult bjöd publiken på en fantastisk utsikt och en bedårande hagghult3.jpgsolnedgång. Mot senare delen av konserten skulle även publiken bjudas på en magnifik soluppgång.

Portalen möter Kerstin o Leif Thånell, Hanne o Nils Hansen samt Lena o Claes Brauer, samtliga från Vittsjö. Leif berättar att de tidigt bokat biljetter och att de blev intresserade av konserten av flera skäl. Dels är vi naturligtvis intresserade av konserten i sig. Men även det unika valet av plats samt starttid, vid midnatt gör det intressant. Vi ser verkligen fram emot "Songs from hagghult4.jpgthe Wood". 

Redan vid 23- tiden fanns mer än 1000 förväntansfulla åskådare på plats.

Vid midnatt startade den mäktiga föreställningen. Under första akten bjöds publiken på stämningsfull musikblandning från ett flertal musikaler. Därtill framfördes klassisk hagghult5.jpgmusik samt film och folkmusik.
Under andra akten, med en allt mer ljusnande  himmel i nordost fortsatte man med att bjuda publiken på blandade hits från 1960 - 2000 talen.

Konserten avslutades i både toner och fyrverkeri.

Spontana ord som "Fantastiskt, makalöst, vilken höjdare.." -hördes bland många i publiken.

Efter tre timmars fantastik underhållning i sommarnatten återvände publiken till de väntande bussarna.
hagghult6.jpghagghult7.jpg

hagghult8.jpg
hagghult9.jpghagghult10.jpg

hagghult11.jpg

hagghult12.jpg

Top