Vårens mode på kläder visades av PRO:s egna mannekänger

BJÄRNUM.Våren hade äntligen kommit till våra breddgrader och inte minst till Metropolen Bjärnum där PRO hade förlagt sin vårfest till bygdegården under torsdagseftermiddagen. Eftermiddagens höjdpunkt var att studera vårens mode och färger som firman Man & Women Fashion från Laholm, visade upp på lokala PRO mannekänger.

Det var Vi som mannekängade på PROs Vårfest från vä: Ann Louise Lund från Man & Women Fashion som speaker, Agneta Johansson, Christer Magnusson, Bengt Fredman, Karin Magnusson samt Margita Nilsson. 


PROs ordförande Maj-Inger Eklöv hälsade alla välkomna till vårfesten i Bygdegården. 


Maj Inger hälsade alla i lokalen välkomna till eftermiddagens faciliteter och man började med att intaga en lax buffé av det bästa märke man kan tänka sig. Som vanligt levererad och serverad av Tre Hammare lokalt här i Bjärnum och efter avdukning så var det dags att låta mannekängerna ta manegen i besittning. Det var Karin och Christer Magnusson, Bengt Fredman, Margita Nilsson samt Agneta Johansson som visade upp Man & Women Fashions, delar av vår kollektion 2023.

Ann-Louise Lund som äger Företaget var konferencier under hela visningen och vilken svada denna kvinna hade. Hon presenterade kläderna på ett mycket fyndigt sätt och virkade in lite presentkort och gåvor till publiken som var väldigt uppskattat. Till sin hjälp hade hon sin tvillingsyster Ann-Magret.

Efter avklarad modevisning på var det smakfullt med en god kopp Zoégas med lite hembakat och därefter tog Ylva Magnusson vid och fördelade vinsterna på eftermiddagens lotteri. Åter en samling i PRO:s regi som var både roande och nyttig på alla sätt...!!

Bilder från modevisningen:

Karin Magnusson var först ut av mannekängerna och visade en röd vårblåsa.

Bengt Fredman visade upp en snygg blazers ihop med vita jeans.

Christer Magnusson i en snygg kortärmad med beiga byxor.

Margita Nilsson klädd i en snygg randig vår klänning.

Agneta Johansson visade upp en turkos sommarklänning

Rune Hellgren gillade det söta till kaffet.

Herbert Martinsson hade turen att vinna ett par blåa kortbyxor.

Carola Magnusson hade tur i lotteriet och vann en flaska av ädel druva.

Två som hade tur i choklad lotteriet var Lillan Persson och Margita Nilsson

Mycket att diskutera vid alla borden.

Mycket att diskutera vid alla borden.

Mycket att diskutera vid alla borden.

Mycket att diskutera vid alla borden.

Mycket att diskutera vid alla borden.

Mycket att diskutera vid alla borden.

 

 

Top