Första torsdagen efter sommaren

VITTSJÖ. Andra torsdagen i augusti månad då var det tid igen att starta upp med torsdagsträffen nere på Linden. Sagt och gjort det var min tur att hålla i den, så på med ”kaffehurran” och duka.

Man vet ju aldrig hur många som kommer men vi har plats till flera. Denna torsdag lockade åtta pensionärer, inte många alls. Kanske var/ är det svårt att komma igång efter sommaren, eller så har man bokat in något annat. Men det kvittar ju, det är roligt att dom kom.

Så nu passar jag på att ge den information som är aktuell att nu har vi börjat. Samtidigt så blev dessa pensionärer de första som fick ett färdigt PRO program med höstens olika månads arrangemang och aktiviteter i byn.

Till alla som är intresserade så finns dessa infoblad på "Träffpunkt Linden" eller inne på bygdens sparbank. Finns även tillgängliga på föreningens möten. Andra aktiviteter som är i faggorna är ju sittgympa och läsecirkeln, dessa två börjar i vecka 37, samma tid och samma plats. Naturligtvis är dessa två aktiviteter för alla pensionärer, så välkomna ska alla vara.

 

Top