Orange varning utfärdas

VITTSJÖ. Visst går dagarna fort och en ny vecka är på G, måste göra lite ärende nere i byn och sen köra norröver, men först skall jag bara stanna till vid "Träffpunkt Linden" för det är ju torsdag. Sagt och gjort men vad då då ser ju rent tomt ut. Vad är det som händer?

Går in och ser detta/ dessa dukade bord som bara väntar på att fyllas med glada pensionärer som kommer in och vill umgås med andra likasinnade lediga över en kopp kaffe med bulle.

Varje vecka så finns det ideella/ frivilliga damer/ herrar som fixar och grejar för att det hära ska vara en trevlig mötesplats.

Så vad möter jag då? Dukade bord men inte en enda person finns här. Då slås jag av en tanke, även om vi i Vittsjö har en hög ålder på våra invånare så: himmel och pannkaka samtliga av Vittsjö pensionärer har inget behov att umgås, ingen socialt umgänge behövs och alla har en fantastisk närvaro med sin egen höga person.

Men, hm nåt att tänka och fundera över, för visst tusan finns det behov att ha aktiviteter här. Summan av det hela är: Att om pensionärerna inte kommer hit så kanske det stängs, vad vet jag. Det är något man kan ta i beaktning: man vill så gärna se att det är knökafullt här inne. Så nu utfärdar de frivilliga arbets/ ideella krafterna en orange varning.

 

Top