Välbesökt vid Vittsjö GIK loppis

VITTSJÖ. Vädret ändrade från regn till sol och publiken kom i stort antal.

Idrottsparkens parkering var fylld med allt man kan tänka sig

Lördagen inleddes med störtregn och arrangörerna av klubbens årliga Loppis hade fullt upp med att täcka över de redan utställda föremålen. Lagom till det var dags att öppna grindarna kom solen och snabbt kom även publiken.

De allsvenska spelarna fungerade verkligen som ”magneter” för att locka kunder till de olika stånden. Det pratades inte bara om de olika varorna utan en del fotboll, både på svenska och engelska.

Klockan 14 drog auktionen igång med massor av varor

Efter dryga timmen fanns en strid ström av kunder bärandes på både kassar och tyngre prylar. Ibland backades bil med släp till för att få med sig de nyinköpta varorna.

-Jag kom tyvärr lite sent berättade en man som tidigare spanat in en lie han tänkt köpa. Nu får det bli ”Gränsbygden” i stället.

Troligen mor- eller farföräldrar kom lyckliga med en stor batteridriven mycket tjusig racerbil. -nu skall vi bara försöka gömma undan den tills födelsedagen kommer, berättade damen.

En i publiken kom med förslaget att klubben borde försöka ordna en lokal nere i byn och där sälja loppisprylar ett par dagar i veckan.

När klockan närmade sig 17 mötte jag en nöjd Anders Grandin, loppis-ansvarig i klubben under många år. -Med tanke på den lite svaga starten med regnet måste jag vara mer än nöjd.

 

Top