Ett gott skratt

96-årige Kurt är ute på promenad med sonen Algot , 72 . Algot blir trött i benen och vill sätta sig på en parkbänk och vila . Kurt mumlar för sig själv : - Vad sjutton skulle jag ta ungen med mig ut för.

I natt , sa Olle till polismannen , blev jag bestulen på alla de femtiotre saker jag äger i denna värden. Jaha , sa polisen och tog upp anteckningsboken , kan ni beskriva föremålen i fråga? - Jadå , det var en kortlek och en korkskruv!

Fångvaktaren: Enligt reglementet har ni här på fängelset möjlighet att utbilda er till en hel del olika yrken. Är det något yrke Svensson är intresserad av? - Ja , resande.

Fru Johnsson skulle köpa ett kuvert. Ska det vara fodrat?, -Ja det är nog bäst, Brevet ska till Grönland.

Försäljaren: Med den här videon kan du titta på ett TV program och samtidigt spela in ett annat som du också vill se. Det låter otroligt. Tekniken är otrolig. Nä, jag menar att hitta två såna TV-program.

I möbelaffären: Jag vill köpa det här furubordet. Men jag får det förstås i en kartong med lösa bitar som jag ska sätta ihop själv? O nej vi är modernare än så, vi åker hem till dig och planterar en tall i din trädgård.

Du August du som har kläm på lite av varje. Hur bär du dig åt som gör affärer i börspapper?
Jo, de e mycket enkelt, Di betalar annat, som di inte får, mä pengar som di inte har , å sen säljer di det som di allri har haft ;å dä för mycket mer än det nånsin kostar.

Du har bytt jobb hörde jag. Vad har du betalt som biträde i kryddbutiken? - Trettio kronor i timjan.

Hört på flygplatsen: Hör du inte vad jag säger, människa. Jag är inte rädd för att flyga! Jag är rädd för att störta!

 

Top