Oktobermöte hos PRO Vittsjö

VITTSJÖ. Härligt när så många av PRO:s pensionärer kommer till vårt möte (40 pers ), kan det vara så enkelt att det är bra dragplåster idag och personen ifråga var bankmannen Jörgen Borgström från snapphanebygdens sparbank som skulle ge information om bankens vara och dess framtid i Vittsjö. Så det kan vara så enkelt att pensionärerna i Vittsjö bryr sig om bygdens bank samtidigt som dom kunde få svar på sina frågor och funderingarna som dom har.

Jörgen Borgström

Jörgen har ju vanan inne att ge information om sin arbetsplats och hur det hela kunde bli så här, intressant att lyssna på och pensionärerna fick svar på sina frågor. Kan ju inte alltid vara roligt att lämna lite tråkig information som svar men han gav ju en mycket bra förklaring till bankens förmåga att överleva trots allt så är det inte många kunder som kommer in på bankens kontor idag utan det mesta sköts över telefon eller internet. Fakta talar för sig själv. Tack för ett bra informationsmöte, har vi frågor så kan vi återkomma till banken med dom.

Flera viktiga frågor fick svar, något som pensionärerna fick ta med sig hem att bearbeta hemma. Vår kassör tackade Jörgen och överlämnade en ask med söta praliner och en applåd som tack för att han kom och informerade oss.
KPR representant Sivard berättade för oss vad som hänt sen sist inne i stan. Han efterfrågade frågor från oss pensionärer som han kan ta med till nästa KPR möte.
Ordförande Inga gav också information om att i Hårsjö by så finns där nu en hjärtstartare som är placerad hos Lena Sjögaard i hennes loge. Finns bra markerat, lätt att hitta om olyckan är framme. Willy Welin PRO egen försäkringsansvarig lämnade också lite info om försäkrings detaljer, intressant. Det finns mer att läsa på deras egen webbplats.

Babs o Eje.

Dagens andra underhållare är Babs o Eje som skall sjunga gamla låtar från femtio-sextiotalet som vi alla nog känner igen. Men de började sitt program med att framföra ”Teddybjörnen Fredriksson" skriven av Lasse Berghagen. Fortsatte sedan med härlig igenkännande musik och alla kan vara med och sjunga med i refrängerna. Skön gungande musik, skönt att lyssna på och nynna med i.

Klenät smakar alltid gott till lite fika i halvtid. Visst gör kaffe lagen en riktig bra insats när det inhandlas material till frallefika men här på bilden blir det endast dagens första klenät fotat. PST! den var delikat.

Efter fikat så fortsätter Babs och Eje med sin musik med många bra låtar och vi alla kan vara med och sjunga. Tusen tack för ett bra framträdande och kassören överlämnar en liten ask och naturligtvis en varm applåd som tack.

Ordf Inga tackar alla pensionärer för att de kom hit idag och påminner om nästa månadsmöte som blir i november nere på träffpunkt Linden, välkomna då. Vi avslutar dagens möte med att sjunga vår vackra Nationalsång tillsammans med Eje som ackompanjerar på pianot, snyggt.

 

Top