Stratigakis matchhjälte, -gav hemmalaget tre poäng i slutminuterna

VITTSJÖ. Under söndagen spelades årets sista hemmamatch på Vittsjö Idrottspark. Trots att vaktmästarna gjort enormt arbete med planen var det en mycket mjuk o lös plan där hemmalaget möte IFK Norrköping. Den lösa planen kom att prägla spelet under hela matchen.

Båda lagen visade upp starkt försvarsspel och inte minst Vittsjös duktiga målvakt Elaine Burdett stod för flera kvalificerade räddningar.
Vittsjö var matchen igenom laget som skapade mest i anfallsväg men sen brast det i avsluten.

Det kom att dröja ända till den 86 minuten då Sarah Stratigakis genom en briljant soloprestation gav hemmalaget ledningen. Efter någon minuts tilläggstid blåste domare Paul Shamoun av matchen som helt rättvist slutade 1-0 till Vittsjö.

-En glad Thomas Mårtensson berömde efter matchen hela laget. Alla kämpade hela matchen och Sarahs drömmål är laget väl värt. Genom segern samt resultat i andra matcher är det nu klart att Vittsjö kommer att hamna sämst som sexa eventuellt femma i årets serie, avslutar Thomas Mårtensson.

Nu återstår enbart en match i årets damallsvenska, för Vittsjös del handlar det om en bortamatch mot Örebro lördagen den 11 november. Samtliga sju matcher startar denna dag kl 14.