Publiken stannade kvar för att hylla och tacka Clara Markstedt i hennes sista match på Idrottsparken

VITTSJÖ. Clara Markstedt har beslutat sig för att avsluta sin fantastiska karriär som fotbollsspelare. Efter matchen mot Norrköping hyllades Clara Markstedt därför av en stor publik, alla sina lagkamrater och hela klubbledningen.

Det var en märkbart rörd Clara Markstedt som tog emot både publikens, alla lagkamraternas och klubbens stora tack och hyllning för allt hon bjudit på under dessa åtta år.

Olof Sixten tackade från klubbens sida Clara för dessa fantastiska år,
-Clara Markstedt har genom sin otroliga snabbhet, intensitet och sin stora vilja, på ett positivt sätt smittat detta till hela laget. Clara har samtidigt blivit ett stort föredöme för kommande unga spelare. Totalt (en match återstår) har det blivit 159 matcher och 45 mål hos oss i Vittsjö.

Erika Nilsson lämnade över minnesgåva

Till stående ovationer, blommor, inramad matchtröja och ivriga supportrar i jakt på att få en bild lämnade Clara Markstedt gräsmattan i Vittsjö för sista gången som spelare.

Arne Persson hyllade Clara med en nykomponerad visa som han framförde

Sarah Stratigakis egen avskedspresent till Clara kom i slutminuterna då hon satte bollen i mål och gav laget och Clara Markstedt en seger i sista matchen på hemmaplan för denna säsongen.

– Det känns overkligt på något sätt. Jag känner mig väldigt älskad av alla här, det är mycket glädjetårar. Sen är det klart att jag kommer sakna alla men det är mest glädjetårar över att jag har fått vara en del av Vittsjö på det här sättet, säger Clara Markstedt.

Publiken hyllade Clara med stående ovationer

 

Top