Novembermöte hos PRO Vittsjö

VITTSJÖ. En dyster dag igen och då kan det vara trevligt att ta tillfället i akt att komma samman inomhus med invanda vänner eller att man får möjlighet att träffa nya. Idag den tredje fredagen i månaden november den grå så var det tid för ett nytt månadsmöte och platsen var träffpunkt Linden. Ordföranden hälsade alla pensionärer hjärtligt välkomna och idag särskilt till två nya pensionärer till Vittsjö PRO förening, välkomna. Några punkter skall gås igenom bla, jokerlotteriet dags att förnya. Information som Sivard berättar gäller KPR alltid lika intressant om vad som dryftas i den stora staden Hässleholm, både ris och ros. Men nu så är det dags ....

Dagens underhållning står Kjell-Uno Ögren för, musikquiz där han spelar några låtar från tidigt 50-60 tal, allt som allt 8 frågor som han vill ha svar på. Rätt så kluriga frågor men en hade alla rätt och vi andra kom nästan lika långt fram. Ett trevligt inslag som kan komma i repris längre fram under nästa år, vem vet.

Men nu blir det gofika som idag är bredda smörgåsar plus lite smak av julen i form av mjuk pepparkaka och en hård, gott. Tack till dagens kaffe lag som fixat detta.Smakar alltid gott när man kan sätta sig vid ett dukat bord.Vi fick plats allihopa i lokalen.

Mysiga stunder tillsammans med andra likasinnade, visst är det en mysig avslutning på vecka 46 innan julstressen tar sin början, De drygt trettio pensionärer som kom till Linden idag fick en påminnelse att nu va det dags att anmäla sig till julfesten som kommer att bli på församlingshemmet med luciatåg och annat roligt som passar inför julen.
Är det någon som har en ledig eftermiddag så tar arbetslaget på träffpunkten Linden emot hjälpen.
Det blev dragning både på entré lotten men också på lottring och någon vann visst. Föreningens kassör informerade också om att nu är det dags: starta nästa omgång med jokern, dags att satsa för nästkommande tio veckor.

Ordf påminde också om julfesten där alla pensionärer är hjärtligt välkomna, vi ses fredag den 8 dec kl:14 i församlingshemmet. Vi avslutar mötet idag med vår fina Nationalsång.

Vi ses fredag den 8 december till julfest plats församlingshemmet kl:14. 00

 

Top