Sinatra i Bygdegården Bjärnum

BJÄRNUM. Anders Anton Pålsson och Rune Lindqvist fyllde Bygdegården till sista plats med ett fantastiskt program med Sinatra låtar.

Inte mindre än 70 personer kom till Bygdegården i Bjärnum när SPF Trivsam startade upp året, med en fantastisk musikunderhållning med Anders Anton Pålsson på gitarr och sång och Rune Lindqvist på piano. Förutom att sjunga och spela, berättade Anders om Frank Sinatras hela karriär. Duon spelade i ca 45 minuter innan det var dags för kaffe.

Denna dag serverades det goda smörgåsar och en kaka till. Efter att kroppen fått sitt var det dags att äntra scenen igen för de båda musikanterna för ytterligare en halv timmes underhållning. Den månghövdade publiken både nynnade med och klappade takten. Det var tydligt att uppträdandet var mycket uppskattat. Att räkna upp alla Sinatralåtar som framfördes på scen låter sig inte göras, men jag kan intyga att alla låtar som jag någonsin hört, var med på repertoaren.

Dagen till ära var även medlemmar från SPF föreningarna Verum, Vittsjö, Ballingslöv samt Röke/ Hörja inbjudna. Alla var överens om att det är trevligt med besök från andra föreningar. Det är givande att träffa nya glada och positiva människor. SPF Trivsam från Bjärnum har sedan hösten startat ett samarbete med ovannämnda föreningar för att vi skall kunna erbjuda våra medlemmar ett rikare utbud när det gäller underhållning och i framtiden även planera resor och annat tillsammans. Det kan konstateras att detta samarbete har goda förutsättningar att berika både föreningarna och dess medlemmar.

 

Top