Några roliga historier

65:an Persson, sa kaptenen . Om jag kommenderar alla frivilliga att ta ett steg framåt vad gör Persson då? Tar ett steg åt sidan. Varför det? För att släppa fram alla frivilliga !

Lärarinnan satte sig på ett häftstift. Hon skrek till och röt till klassen. Vem har placerat häftstift på min stol? Ingen svarade . Om ingen erkänner blir det klasstryk .Hon hämtade pekpinnen och började hotfullt gå mot eleverna. När hon kom till Kerstin sade hon: Om du säger vem det är så slipper du stryk. Det var jag, sade Kerstin.

Här är förtjusande men är det inte lite lågt i tak? Inte alls. Det är vår nya matta som är så tjock.

Kungen och Bellman hade för för en gång skull haft en kul kväll tillsammans och var på väg hem. De tog fel på väg och hamnade på järnvägen istället för att köra på Storgatan. Kungen sa, det var värst var räcken är lågt ner. Ja, men jag tycker också att det var ett jäkla mellanrum mellan varje trappsteg.

Bellman var ute och åkte buss när han plötsligt blev nödig. Det finns ingen toalett i bussen sa chauffören som vägrade att stanna. Till slut kunde inte Bellman hålla sig utan han drog ner byxorna och stack ut baken genom bussfönstret. Utanför gick en tant och en farbror. Titta vilka breda kinder på tanten. Och titta vilken stor prilla så farbrorn.

Det var en gång Bellman en tysk och en rysk som satt på ett flygplan. Flygplanet fick problem och alla var tvungna att slänga ut en ägodel ur fönstret. Tysken slängde ut ett päron, ryssen slängde ut ett äpple och Bellman slängde ut en bomb. När flygplanet landade kom det en gråtande flicka springande: jag fick ett päron i huvudet, tysken tröstade henne. Sedan kom det en gråtande pojke springande: jag fick ett äpple i skallen! Ryssen tröstade honom. Till sist kom det en skrattande pojke: -ha ha ha, när jag satt på toan och fes så sprängdes hela skolan!

Det var en gång en tysk och en rysk och Bellman. Det skulle gå in i en grotta. Där inne bodde det en gris. Ryssen gick in dit. Han var inne i 5 sekunder sen kom ryssen ut och sa att grisen fes!!! Sen gick tysken in, han var inne i 10 sekunder sedan kom han ut och sa: grisen fes och sen var ett Bellmans tur han var där inne i 10 minuter sen kom grisen ut och sa: Bellman fes!!! Bellman fes!!!!

Förra veckan när det var strömavbrott så satt jag i hissen i över tre timmar. Det var väl inget. Jag stod i 4 timmar i en rulltrappa.

En känd sångare sjöng för patienterna på ett sjukhus. Han avslutade med orden. Hej då, jag hoppas att ni blir bättre. Tack detsamma -svarade patienterna.

 

Top