SPF Verum genomförde årsmöte

VERUM. Ordförande Jan Jönsson välkomnar alla medlemmar till ett välfyllt församlingshem. 50 st hade hörsammat kallelsen till årsmötet. Verumskören inledde med att sjunga några sånger bla. O vad livet är härligt under ledning av Curt.

Jan valdes att leda dagens årsmöte, och Marianne till sekreterare. Verksamhetsberättelse och kassaredovisning för 2023 lästes upp och godkändes av revisorerna, och styrelsen fick också fortsatt ansvarsfrihet. Förhandlingarna gick snabbt och smidigt. Valberedningen hade haft ett lätt jobb, det var nästan idel omval, bara 2 ersättare till kökskommitten behövdes, ifall någon av ordinarie har förhinder. Jan avslutar förhandlingarna.

Ingvar, Marianne och Jan.

Idag serverades vi goda sillamackor och Fastlagsbullar som vi tackar Snapphanebygdens Sparbank för.

Bullar och mackor. 

Jan höll lite information om inbjudningar som kommit, samt att det är bowling i Osby den 29 februari. På försök ska vi träffas och spela lite kort om intresse finns. Dragning på lotteriet tar vid och många av vinsterna idag var med tanke på Alla hjärtans dag. Jan tackar alla som kommit, det blev en mycket trevlig eftermiddag med mycket snack och skratt.

Nedan följer fler bilder från årsmötet:

 

Top