Årsmöte hos PRO Vittsjö

VITTSJÖ. Nu duggar det tätt med med alla föreningarnas årsmöte och denna artikel handlar om PRO Vittsjö. Ett fyrtiotal pensionärer hade hörsammat kallelsen denna eftermiddag då vi ska ha årsmöte i församlingshemmet.

Dagens valda ordförande var Sivard som snabbt gick igenom samtliga punkter på dagordningen, vid sin sida sitter sekreterare Margrethe och antecknar. Sivard är ju van sen många år tillbaka med årsmötenas alla val, förslag och att klubba igenom listan för dagen. Allt från verksamhetsberättelsen, budgetrapporter, balansrapporter och revisioner lästes upp.

Några pensionärer som har avsagt omval blir avtackade av Marita med var sin blomma för ett väl utfört arbete. Det var Ingrid Johansson, Gunnel Jönsson, Ann-Kristin Pramberg men Kerstin Jönsson fattas på bilden. Gunnel har lovat att hon lämnar över blomman till Kerstin, bra jobbat och tack för ett gott utfört arbete genom åren. Sen var det dags för ordf Inga att ta över med att ge info om kommande projekt som; inbjudan för Tyringe PRO, inbjudan även från SPF Verum. Till Verum måste ni ringa själv senast anm den 4/3 till Jan Jönsson om ni vill vara med deras vårfest. PRO Skåne har årsmöte i april. Inga berättade också om att PRO-riks arbetar för att bankerna skall ta mera ansvar om bedrägerierna som härjar vilt. På mötet antogs det att en höjning med tio kr i entréavgift var ok. Vittsjö PRO kommer i år att vara med i PRO-vetarna. Men nu så är det dags för förtäring, mums...

Även detta år bjöds pensionärerna som kom på årsmötet på smörgåstårta, kaffe och kaka. En fantastisk god smörgåstårta som Gunnel hade gjort, tusen tack den var så smarrig, säger jag. Efter fikan blev det lottdragning, fina vinster och alla vann. Ordförande Inga påminde pensionärerna om nästa möte som kommer att vara på träffpunkt Linden och då är det Kjell-Uno Ögren som står för underhållningen. Inga säger stor tack till alla så ses vi på nästa möte i mars och alla är hjärtligt välkomna då. Vi avslutar med att tillsammans sjunga vår vackra nationalsång.

 

Top