Några roliga historier

Ada vad tjuter du för? Jag tjuter inte Kal. -jag skär lök!

En man och hans fru är ute och kör med bilen och är stoppad av en polis. Då uppkommer denna konversation. Mannen:- Vad är problemet, konstapeln? Polisen: Du körde i minst 75 på en 50- väg. Mannen: nej nej: jag körde i 60. Frun:- Åh, Harry. Du körde 80. (Mannen blänger på sin fru,) Polisen:- Du får böter för ditt trasiga stoppljus också. Mannen: trasig stoppljus? Det visste jag ingenting om! Frun:- Åh, Harry. Du har vetat om det i veckor.(mannen blänger på sin fru.) Polisen:- Jag kommer också ge er böter på att ni inte använder ert säkerhetsbälte. Mannen:— Åh, jag tog precis av mig då ni kom gående mot bilen. Frun:- Åh, Harry. Du använder aldrig säkerhetsbälte. Då vänder sig mannen mot sin fru och skriker:- Håll käften! Polisen vänder sig till frun och frågar:- Skriker din man alltid till dig på det viset? Frun svara:- Nej, bara då han är full.

Sune var ungkarl, men all hans fritid gick åt till fiske och avsaknaden av en kvinna huset var påtaglig. Under nästa lantbruksutställning tog Sune därför ett formulär och fyllde i det för att försöka hitta en lämplig kvinnlig kandidat med hjälp av datorn. -Jag söker en kvinna som tycker om fisk och fiskar själv också. -Skrev han i formuläret och räknade också upp sina övriga önskemål. Datorn rasslade en stund och så kom svaret:- Försök att hitta en pingvin istället.

Stadsboende säger till en fiskare:- Vad gör du?- Jag lagar fisknätet.- Det måste vara besvär med alla de hålen!

En fiskare sitter vid sjön och har den ena foten gipsad. Det kommer en annan fiskare och frågar:- Hugger fisken?- Nej jag gjorde det själv med yxan!

Kalle och Nisse sitter vid badkaret och metar varpå Agnes kommer in och säger: -Hur är ni funtade egentligen. Nej fattar väl att ni inte kan få någon fisk i badkaret! Kalle på Nisse svarar:- Det begriper väl vi med, vi har ju ingen mask på kroken.

Pappa titta, jag hittade en hund. -Var hittade du hunden?- Utanför affären!

Mamman orolig:- Var är lillebror? -Han skrek så mycket så jag söp honom under bordet. Men nu är han tyst och sover…

Barnet ilsket till sin pappa: -Här kan man ju inte dela hus med er. Jag går upp och packar och flyttar. -Vad bra, min son hjälper dig att packa så kommer du iväg fortare. -Ånä, så lätt blir ni inte av med mig. Har du inte hört att man har tre månader uppsägningstid!

 

Top