Ett gott skratt

Två grannar står och pratar: - Vi ska flytta nästa månad och får fantastiskt trevliga grannar, säger den ene.- Det kommer vi också att få då. - Jaså, ska ni också flytta? - Nejdå, vi ska bo kvar…..

Mårten har avslutat första veckan i skolan - Mamma, nu kan jag alla bokstäverna. - Verkligen? -Ja, allihop. Bara inte fröken hittar på fler.

Lille Pelle svor. Då sa mamma: - Svär inte. Då får du svarta vingar i himlen. - Det gör inget, bara jag kan flyga.

Har du fått lära dig något nytt idag i skolan? -Jodå, en massa nya ord …magistern halkade i trappan.

Bettan, besöker en psykolog och bland många andra frågor så sa han: - Besväras ni av oanständiga tankar? - Nej, sa Bettan med glimten i ögat, faktum är att jag njuter av dem. T

elefonen ringde hos doktorn sent en kväll sedan doktorn hade gått till sängs. Vår son har svalt korkskruven, hördes en förtvivlad röst andra änden av tråden. När doktorn hade klätt på sig och stod beredd att gå ringer det igen. -Doktorn behöver inte komma. Vi har hittat en annan korkskruv, hördes en lättad röst.

Tyvärr, herr Nilsson, sa läkaren. Jag måste helt enkelt konstatera att ni är hypokondriker. -Vad är det? -Det betyder att man mår bra när man mår dåligt.

En sekreterare som ligger på sjukhus får besök av en arbetskamrat och frågar: -Hur går det på kontoret? -Jättefint! Vi delar dina sysslor. Lena kokar kaffe, Bodil stickar vidare på din jumper, Karin pratar skit med dina kompisar och jag pysslar om chefen!

Frun läser brevet från bilfirman. -Kan du tänka dig, Kalle. Vi behöver inte göra fler inbetalningar på bilen. Det står här i brevet att detta är sista påminnelsen.

 

Top