Nu öppnar Café Sjöstugan i Vittsjö

VITTSJÖ. Så var det åter dags att öppna upp Café Sjöstugan. I år är det nya arrendatorer som ska serva oss alla andra på gofika.  Linda Holmberg heter hon som med sina medhjälpare kommer att förgylla sommarens uteservering i byn. Linda berättar att under maj månad så är det öppet från onsdag-söndag kl:12.00 -18.00. För att sedan öppna upp med andra tider under sommarmånaderna.

O vilken tur jag hade som kunde fånga hennes intresse och få prata nån minut mitt i allt bestyr bara sådär dagen före mitt i brådskan. Men över en kopp kaffe så frågar jag och får svar hon tycker att det skall bli roligt, spännande med nya projekt säger hon men jag vet sen länge tillbaka att den här tjejen kan baka och leverera goda hembakta kakor/ bullar. Önskar henne lycka till.

Linda vill gärna servera hembakt och på öppningsdagen blir det nybakta bullar med rabarber i och med jordgubbar men även naturligtvis kommer hon att servera våfflor, smörgåsar, kulglass men också bakad potatis. I köket finns det även möjlighet att köpa/ värma både barnmat och efterrätt till de små.

De lilla rummet har fått ny stil vackra möblemang i rokoko men också äldre blanka polerade möblemang i märket äpplet får lov att synas. Linda berättade också att hon börjar i liten skala för att sen öka upp i kakans underbara värld, sortiment och så nära det naturliga det bara går. Trevligt, något att se framemot nu säger jag lycka till med sommar Cafét Sjöstugan.

 

Top