Anrikt Bjärnums- företag bygger ut sin verksamhet

BJÄRNUM. Lagom tills man jubilerar och firar sina 80 år i tryckeribranschen, så färdigställer Nilssons Tryckeri i Bjärnum, en stor lagerbyggnad på hela 1500 m2.

Nilssons Tryckeri AB 80 års jubilerar 2024 och detta jubileumsår bygger man även till en stor lagerbyggnad till sin befintliga fabrik på Blankettvägen i Bjärnum.

I dagsläget disponerar man hela 3400 m2 till sin produktion, så nybygget blir en avsevärd tillökning av kvadratmeter för företaget.

Anders Jacobsson VD på NT Tryckeri i Bjärnum är belåten med hur arbetet fortskrider på nya Lagerbyggnaden på Blankettvägen i Bjärnum.

Han påpekade att det var år 1944 som företaget startade upp i Bjärnum i en liten röd byggnad nere vid södra vägen. Den lilla röda byggnaden växte man snart ur och 1947 flyttade man in i byn på Nygatan 48, där man drev sin verksamhet fram till 1990. Då byggde man en stor fin ändamålsenlig byggnad på Blankettvägen i den norra delen utav Bjärnum som man kunde arbeta och expandera i, fram till år 2024 då det var dags för en stor och behövande lagerbyggnad.

När det var klart med markarbetet så började man montera stålstommen till den nya lagerlokalen hos Nilssons Tryckeri AB i Bjärnum

Vecka 20 började man montera stålställningen till Nilssons Tryckeri AB:s nya lagerlokaler på Blankettvägen i Bjärnum Den nya lagerbyggnaden beräknas vara inflyttningsklar till hösten 2024

 

Top