Grillfest hos PRO

VITTSJÖ. Ibland så har man tur, efter en hel vecka med fint väder så var det nu hög tid att samlas till en grillfest så hoppades jag att det skulle vara torrt hela vägen. Blåste lite men oj, det höll hela eftermiddagen, skönt.

Nästan fyrtio pensionärer kom och de bänkade sig på lång rad. Grillmästaren gjorde sitt jobb men allt kan inte blir klart på en gång, då får man vänta. Men som en pensionär sa till mig att vi tar den dagen till detta, vi har tid att prata med varandra och kan passa på att umgås kanske skoja med varandra.
Ordförande hälsade samtliga välkomna till denna grill- eftermiddag och särskilt då även till en ny medlem och önskade honom välkommen i vår förening med en varm applåd från oss alla.

Till entrén måste lösas även om man är ute i de gröna, innan plats intas och samtidigt kolla runt lite. Sittplats finns till alla.

Anmälningslistor till sommarfesten cirkulerar redan runt borden, som vanligt har inte alla möjlighet att komma men till sommarfesten så kanske?

Grillad korv med tillbehör smakar bra ute och som efterrätt serverades det kaffe med bulle och kaka. Månadens kaffelag har gjort ett bra arbete.

En förhoppningsvis trevlig fredag eftermiddag lider mot sitt slut och jag påminner både om träffpunkten Lindens sommarfest men också PRO sommarfest. Anmälningslistor till dessa två evenemang finns inne på Linden, så glöm inte att anmäla er.

Så ses vi där, ha en bra dag.

 

Top