Den så kallade ”Publikkrona matchen” närmar sig….

VITTSJÖ. Nu närmar sig vår publikkrona match. Denna gång är det när vi möter Hammarby IF torsdagen den 13 juni. Det hade varit otroligt roligt om ni hade haft möjlighet att komma och kolla på matchen och se våra duktiga tjejer möta ett av topplagen i serien. Vi bjuder såklart dig, din familj eller några medarbetare på företaget gratis biljetter, bara säg till mig.

-Tänk att vi är i Damallsvenskan för 13:e året, smått otroligt för vår lilla by. Vi är ju otroligt stolta över de senaste årens framgångar och det är verkligen jätteroligt att vårt lag och vår lilla by drar till sig en massa intresse, och ett stort tack till alla er som investerar i oss!

Publikkrona matchen, går som sagt av stapeln 13 juni när vi möter Hammarby hemma på Vittsjö Idrottspark, 19:00.
Förutom att man som stolt privatperson/ företagare kan signa upp sig på 5000 kr, 2500 kronor eller valfri summa, så finns också en kategori för 10 000 kr eller mer.
Hoppas att ni vill vara med.

Alla som bidrar kommer finnas med i en tackannons i Espressotidningen som når väldigt många hushåll i vårt område. Ni kommer med på hemsidan med länk till ert företag och i vårt digitala matchprogram!

Mer information finns på klubbens hemsida.(Klicka)

 

Top