Succé i Farstorp

FARSTORP. Mycket folk kom till invigningen av Farstorps Idrottsförenings utegym och multiarena, mitt i kyrkbyn. På kvällen blev det sedan stor fest med mat och dryck, spel, dans och underhållning. Satsningen i byn handlar om cirka fem miljoner kronor.


Utegymmet i Farstorp

Allmänna Arvsfonden, Leader-Ph, Sisu, kommunen, sponsorer och privatpersoner har ställt sig bakom den ovanliga satsningen.

Efter sommaren fortsätter det stora jobbet med att bygga nya omklädningsrum, allmänna utrymmen, serveringslokaler med mera. Arbetet med att bygga de nu klara och invigda delarna har till största delen utförts av medlemmarna – men inför fortsättningen kommer flera upphandlingar inom byggbranschen att ske.


Gun Johnsson inviger den nya anläggningen i Farstorp

Gun Johnsson, som var gift med Farstorps GoIF:s framlidne mångårige ordförande Bertil Johnsson, klippte det blågula bandet och invigde anläggningen. På så sätt svävade liksom entusiasten Bertil Johnssons ande över den högtidliga ceremonin. Tre systrar till Bertil – Ulla-Britt, Barbro och Tina – var närvarande i den känslosamma stunden.


En nöjd ordförande i Farstorps GoIF, Mats Thurn


Byakamp i Farstorp

Fyrverkeri, byakamp, lekar och tävlingar stod på lördagens program. Team Tågarp imponerade i byatävlingen. I deras femmannalag ingick fyra kusiner. Riklig servering förekom.

Den händelserika lördagen avslutades med en rejäl sommarfest på kvällen, mitt i den aktiva byn.

 

Top