Sommarfest hos PRO Vittsjö

VITTSJÖ. Sista månadsmötet före sommaruppehållet och det blir en sommarfest med sill och potäter, jordgubbar med grädde.Med levande musik, lottförsäljning och med knep och knåp. 

Välkomna Ordförande hälsade alla pensionärer hjärtligt välkomna till denna varma fredagseftermiddag och berättade lite kort hur programmet var tänkt. Arne Grus Persson fick inleda med sommarvisa, därefter så varsågoda och låt maten smaka. Allt är framdukat och klart. Men först lite nytt om den kommande resan i augusti, Roy (reseansvarig) ger oss en kort info om den utflykten.

Vår lokala musiker som alltid ställer upp, underhåller oss alla andra med vackra sommarvisor och flera andra kända melodier som han spelar och sjunger till. Tusen tack för underhållningen, varma och långa applåder får han och det är han värd. Tack.

Innan efterrätten så blev det mera musik och så är det dags för alla pensionärer att gnugga geniknölarna. Med lite knep o knåp så kan man om man vill hjälpas åt vid borden två eller tre för att få fram de rätta svaren. Det finns alltid några som kan alla svar och även idag, de fick ett litet gott pris för sin insats, grattis till dom.

Kaffe med mjuk kaka med grädde och jordgubbar serverades till kaffet och det smakade ljuvligt. För visst så hör jordgubbar och grädde till sommaren. Dragning som vanligt på entré biljetterna men också på ringarna.

Nu är det dags för lite information om höstens program, klart att hämta i augusti. Om kommande cirklar, om bingo, kortspel och boule. Till sist vill vi/ jag tacka kökslaget och alla andra som har varit med och fixa allt som behövdes för sommarfesten. Idag för en helt fantastisk genomförd insats, ett rungande applåd från oss alla.

Ordf tackade alla pensionärer som är här idag och önskar alla en riktig skön sommar, så ses vi längre fram.

 

Top