Tamt Vittsjö vill säkert glömma matchen mot Örebro

VITTSJÖ. De 404 som trots ostadigt väder tagit sig till Vittsjö Idrottspark för att se damallsvenska matchen mellan Vittsjö och Örebro bjöds på en händelsefattig match. Matchen slutade 0-0. Därmed förlorade Vittsjö chansen till de tre poäng man så innerligt behöver för att undvika bottenstriden.

Tanya Boychuk kämpade enormt, fanns "överallt", men stukade nog tyvärr foten

Hemmalaget startade piggt och skapade tidigt första hörnan. Efter tjugo spelade minuter ledde Vittsjö ”hörnligan” med 3-0, men inte ett enda skott på mål ! -Örebro var om möjligt än sämre, inte en enda hörna och inte ett enda skott på mål. Den bedrövliga halvleken slutade 0-0.

Andra halvlek var inte mycket roligare. Det enda trevliga var att regnet avtog något. Vittsjö mötte nu ett aningen piggare Örebro som lyckades skapa fem hörnor men bara ett enda skott på mål, detta mot Vittsjös två hörnor och ”bara” två skott på mål. Efter 90 minuter blåste domare Ahmed Al-Kodri av matchen.

På fredag måste Vittsjö snäppa upp sitt spel många snäpp om det inte skall bli total katastrof, då kommer serieledande Rosengård på besök. Matchen startar kl 19 och hemmalaget behöver självklart all publik som går att uppbringa.