Rosengård vann sin 15:e match i rad

VITTSJÖ. På fredagskvällen mötte hemmalaget gästande Rosengård som verkar vara omöjliga att besegra. Många var därför rädda för att Vittsjö skulle åka på storförlust. Matchen slutade med den 15:e vinsten för Rosengård. Man måste beundra årets Rosengård, av nuvarande spelade 15 matcher har laget vunnit samtliga.

Vittsjö har ett erkänt mycket starkt försvarsspel vilket Rosengård fick smaka på. Trots en mycket stor dominans för Rosengård som radade upp skott på mål, skott strax utanför mål samt många hörnor stod Vittsjö emot. Hela laget och inte minst Elin Vaughan i målet gjorde en storartad insats. Så mycket offensivt spel för Vittsjö blev det dock inte. Halvleken slutade 0-0.

Andra halvlek blev en fortsättning på första. Det enda offensiva från Vittsjö var Jessica Ayers skott på mål. Sedan var det bara Rosengård. Mål för gästerna hängde naturligtvis i luften. Nu fick gästerna vänta ända till den 72 minuten då Rebecca Knaak gav Rosengård ledningen. Fyra minuter senare var samme spelare framme igen och ledningen var nu 2-0. Rosengård utökade sedan i förlängningen till 3-0. (-ett mål som tyvärr nog var offside.)