Bingospel på Linden igång igen

VITTSJÖ. Idag tisdagen den 16 juli så startade bingospelet igång igen efter några veckors uppehåll, på grund av att nya mattor skulle läggas in på träffpunkten Lindens golv. O de e ju klart det var i stort behov. Men nu så kan lokalerna utnyttjas igen och visst blev det fint. Samtidigt så har arbetsgruppen passat på att ändra om lite, hur bra som helst, snyggt.

Bingospel Inger Burman som har skött tisdagsaktiviteten, frivilligt och detta är hennes skötebarn under alla år. Startade upp idag, både bingo och väv är på hennes eget privata initiativ/ ansvar. För alla de som är lediga eller är ensamma kan de vara kul att komma samman en eftermiddag. Spel på fyra brickor och vinster som hon tillhandahåller själv. Och vinst blir det i alla spelomgångar.

Efter några spel så serverar hon kaffe med kaka, hembakt förstås. Smakar ju så gott när man fikar tillsammans med trogna spelare men också med nya. Alla är välkomna till hennes bingospel, det finns plats för flera. O glada skratt avlöser varandra, de tycker det är roligt att Inger har startat upp igen. Nya insatser och efter fikan så spelas det igen och jag säger tack för fikan vi ses. God tur önskar jag till alla som väntar på en vinst.

 

Top