Fullsatt i Bygdegården

BJÄRNUM. När äkta paret Thomas och Karin Wiehe gästade SPF Trivsams möte fylldes lokalen. Nästan 100 personer hade hörsammat inbjudan. Det var inte endast Trivsams medlemmar som var på plats utan även inbjudna gäster från SPF föreningarna, Verum, Vittsjö, Röke/Hörja samt Ballingslöv. Inte mindre än sex nya medlemmar i SPF Trivsam hälsades också välkomna.

Efter att alla hälsats välkomna tog paret Wiehe över och bjöd de närvarande på en resa ”På visans vingar” runt vårt jordklot. Olika stopp gjordes och visor framfördes från olika delar av världen. En del välkända och en del mindre kända. Paret hade en trevlig kontakt med åhörarna och samtalade med de närvarande både med ljudvolymen på gitarren och i mellansnacket mellan visorna.

Efter ca en timmes underhållning var det dags att inmundiga en lyxig landgång, denna gång inhandlad på City Gross. Att den föll de närvarande i smaken kunde konstateras då många undrade var den var inköpt. Kaffe och chokladpraliner avslutade fikan.

SPF Trivsams nästa möte är den 13 november och då är bland annat kommunalråden, Lina Bengtsson och Lena Wallentheim på plats för att prata boendefrågor.

 

Top