VÅREN ÄR HÄR OCH SJÖSTUGAN ÖPPNAR

 

VITTSJÖ. Valborgsmässoafton bjuder inte bara på begivenheter på Skansen utan invid sjön slår Sjöstugan upp sina portar och bjuder oss välkomna. Precis som så många vårar förr.
Två damer tar över driften. De båda damerna har jobbat på Sjöstugan redan på 1990-talet. De vet således vad vittsjöborna förväntar sig när de besöker den vackert anläggningen invid den vackra Vittsjön.

Mia Marjasdotter och Cecilia Sundgren, båda med anknytning till bygden, satsar således helt och fullt på att välkomna oss alla till Sjöstugan i sommar. Vattenskidklubben har förbättrat husets skick och de båda damerna har fräschat upp insidan.

De vill även fräscha upp menyn. Det skall inte bara vara kaffe med  våfflor och räkmackor som serveras. Nej det nya är en lite mer matliknande meny innehållande pajer, grillade mackor  jämte olika soppor. Menyn utvecklas efter vad som önskas. Den förstärkta menyn kan säkert dra flera gäster att inte bara göra ett engångsbesök. Breddningen av vad som serveras kommer de att genomföra successivt.

Det framgick av artikeln i Norra Skåne på onsdagen att man även kommer att ta emot betalning med kort. Det blir tyvärr inte direkt vid öppnandet. Det dröjer nämligen ett par veckor innan man kan genomföra den anpassningen till moderna betalningsmetoder.

Top