Mycket grönt på Golfkrogen

VITTSJÖ. I år är det inte bara golfbanan och miljön runt Wittsjö Golfklubb som är vackert vårgrön.

Golfkrogen har ny regi i form av Ingemo och hennes son Björn. Ingemo är sedan några år tillbaka värd på Tornet i Vittsjö, en av Milgårdarnas sju kurs- och konferensgårdar.

Under Vittsjödagarna 2014 deltog Tornet med matservering och som en av aktörerna i krogrundan.

Bild: Ingemo trivs i köket

Den uppskattning som Ingemo fick för sin mat av gästerna tog hon till sig och när Wittsjö Golfklubb
behövde ny krögare till Golfkrogen inför 2015 tog hon beslutet att satsa.

Nu delar hon sin tid mellan Tornet och Golfkrogen. Sonen Björn, som jobbat i restaurangbranschen större delen av sitt vuxna liv både i Sverige och utomlands, anslöt sig och tar hand om gäster och baren medan Ingemo basar i köket.

Golfkrogen har öppet veckans alla dagar från morgon till kväll under sommarhalvåret och serverar sina gäster såväl dagens rätt som annat gott från menyn. Veckomenyn finns att läsa på www.wittsjogk.se och här ser man även öppettiderna.

Vid ditt nästa besök på Golfkrogen skall du inte missa att titta lite extra på alla vackra foton som ställs ut och pryder väggarna, det är en av Ingemos vänner som visar upp sin fotokonst.

Ingemo lagar mat med mycket grönt och med färska råvaror som bas och Björn finns alltid redo med personlig service för att gästerna skall trivas och återkomma. Skulle du vilja ha en god drink att koppla av med så visar Björn gärna sina färdigheter – bara fråga!

Bild: Björn serverar gärna något "svalkande" i baren

 

Top