CYKLA FÖR LIVET – EN LIONS AKTIVITET

 

VITTSJÖ/BJÄRNUM. På lördagen genomförde Lions sin årligen återkommande aktivitet ”Cykla för livet”. Uppslutningen av deltagare var tyvärr inte så bra.

Lördagen den 21 maj mellan kl. 10 – 14 var det tänkt att såväl vittsjöbor som bjärnumsbor skulle tillbringa en stund så sin cykel och njuta av den lämpliga temperaturen liksom väderleken för en stärkande cykelrunda. Aktiviteten sker i samverkan med skolorna och sponsorer. Alla barn, ungdomar och vuxna kan delta. Cykelhjälm är givetvis påbjuden. Kostnaden för barn är 10 kr och för vuxna 20 kr. Startkortet man får fungerar efter färden som en lott för ett presenkort i ICA-affärerna.Den här Lionsaktiviteten är till stöd för ungdomsidrotten i Bjärnum och Vittsjö. Sponsorer är Snapphanebygdens Sparbank, Handelsbanken, ICAnära Vittsjöhallen, Wiwood, ICA Supermarket Olof Nils, Lindvalls korv, Vittsjö Sjukhem och Korvbrödsbagarn.

Det var fyrtiotre starter och målgångar. Det är tyvärr en minskning mot tidigare år. Lions får nog ta sig en funderare på hur man skall uppnå tidigare resultat och gärna öka antalet som tar chansen till en motionsrunda som också gynnar ungdomsidrotten i våra byar.

Top