Konstutställning på Vittsjö bibliotek

 

Vittsjö. På biblioteket i Vittsjö ställer den lokala konstnärinnan Joanna Mierzwinska ut sina tavlor på  utställningen ”Allt är inte till salu” - Tavlor gjorda med penna och träkol.

Utställningen har samma öppettider som biblioteket dvs. månd+onsd 15-19, tisd+torsd 15-17. Ta chansen att beskåda dessa verk och passa på att låna med en eller ett par böcker på samma gång!

Nedan följer konstnärinnans egna ord:

"Välkommen till min första utställning i Vittsjö. Jag har ritat och målat, med varierande intensitet, i hela mitt liv. Rubriken ”Allt är inte till salu”, hänvisar till det faktum att jag aldrig någonsin sålt några av mina konstnärliga arbeten. Jag har skänkt mina målningar till auktioner, där pengarna gått till välgörande ändamål. Min belöning har legat i den tillfredsställelse det ger att göra något för andra. Sedan den 1 december, 2015, bor jag och min underbara familj i Vittsjö – som jag tycker bättre om för varje dag som går. Vi flyttade hit från Polen. Jag vill tacka dem som stöttat mig och gjort det möjligt för mig att visa mina tavlor – särskilt min man Darek och mina söner Karol och Jakob.  //Joanna"

Top