PRO Månadsmöte

 

VITTSJÖ. Årets första möte inleddes med sedvanliga mötesförhandlingar. Ordförande Sivard Strand hälsade de 53 medlemmarna som mött upp varmt välkomna. Nästa punkt på programmet var parentation över medlemmar som gått bort under 2016.

De bortgångna Erik Storm, Helge Almqvist, Inga-Britt Persson och Bonde Persson. Vid inledning av Parentationen spelade Mats Lunnergård Vänlig är jorden och Stad i Ljus och Sam Larsson sjöng. Parentationen hölls av Stefan Dahlström.

Sång och musik präglade mötet samt kaffe och lotteri med vinst även på inträdesbiljetten. Stärkta av kaffet blev det mer sång och musik och där även medlemmarna bjöds in att stämma in i sången.

Sam och Mats fortsatte i högt tempo med sånger som Räck mej din hand, Håll mitt hjärta och En röd liten stuga med mera.

När Sam och Mats pausade tog Stefan över spelade och sjöng, Halleluja samt En sång om frihet av Björn Afzelius. Babbs fick också önska en sång Må din väg gå dig till mötes.

Ordföranden avslutade med att tacka för en underbart härlig eftermiddag och den entusiastiska publiken reste sig upp och applåderade för Sam, Mats och Stefan som mottog blommor och choklad.

Mötet avslutades med nationalsången.

 

 

Top