"1933- klubben” hjälper till med läktarbygget!

 

VITTSJÖ. Redan har en hel del, både privatpersoner och företag anammat ropet på hjälp från ”1933-klubben”.

Grus & Makadam har gjort markförberedelser för den nya läktaren

Som du säkert tidigare tagit del av fick inte Vittsjö Idrottspark förlängd dispens. Fotbollsförbundet krävde bland annat att ytterligare 160 läktarplatser under tak skulle byggas. Klubben har begärt omprövning av beslutet och nu fått tiden fram till den 24 maj på sig att bygga ut läktarna. Efter detta datum skall totalt 800 sittplatser under tak finnas vid Idrottsparken. Dessutom skall nytt belysningsmätningsprotokoll skickas in till Fotbollsförbundet. Därefter är Idrottsarenan helt godkänd för det damallsvenska fotbollsspelet.

Den nya läktaren kommer att byggas vid huvudplanens nordöstra kant

Utbyggnad av fler läktarplatser under tak vid Vittsjö Idrottspark är just nu i full gång. Naturligtvis är läktarutbyggnaden förenad med stora kostnader. Enligt Sigvard Gustavsson, ordförande i VGIK saknas för närvarande en del pengar. Ett sätt att vara med och stödja klubben och bygget av den nya läktaren är att gå med i den så kallade "1933 kr" klubben. Namnet ”1933” kopplar till det år som föreningen Vittsjö GIK bildades.

Redan har en hel del, både privatpersoner och företag anammat ropet på hjälp från klubben.
Har du möjlighet att bidra med 1933 kr och därmed också få vissa fördelar, -gå då in på klubbens hemsida och klicka på "1933- klubben 2017", här finns all information. (Klicka här).

På hemsidan finns även information om den så kallade ”300-klubben”, här kan du stötta laget genom att bli medlem. (Klicka här).

Top