Våren närmar sig riktigt snabbt

 

VERUM. Dagen för vårdagjämning är passerad sedan ett par dagar och våren är på gång. Det är ett underbart väder med sol och för årstiden riktigt varmt. Typiska vårtecken finns det redan många av. 

Ett tecken är att tranorna nu har kommit till bygden. På flera platser har de visat sig den senaste tiden. Detta par fann jag strax väster om Verum. Så här års är de väldigt observanta och vaksamma och man får inte vara rädd för att smutsa ner sig då man kryper fram för att komma nära för att få bra foton. Du har säkert noterat ännu fler typiska vårtecken, hör gärna av dig om detta.

Portalen eller vittsjobjarnum.nu, som sökvägen är, besöks varje månad av väldigt många, även från andra länder. Dessa besökare har troligen en koppling till vår bygd. Att skriva lite om hur vi har det på ”hemmaplan” är säkert uppskattat av de som för stunden har sin gärning på annan plats i världen. 

Du är varmt välkommen att skicka in ditt bidrag till vår webbtidning. Detta gör du enklast via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vår jourhavande tar emot ditt bidrag och publicerar efter hand. Skicka gärna även en högupplöst bild.

Top