Skärtorsdag på Träffpunkt Linden

 

Vittsjö.  Som tradition är samlades på Skärtorsdagen ett trettiotal gäster på Träffpunkt Linden för att äta gott, lyssna på musik och umgås i härlig social samvaro .

Lindens egna musiker Hans Troedsson och Nils Wendt spelade under tiden gästerna placerade sig vid borden, och den goda ägg och sill smörgåsen som sig bör till påsk serverades med öl och Ramlösa.

Birgitta Gertsson, Gunilla Bengtsson, Kerstin Svärd och Inger Burman var de som planerat det hela. Birgitta Gertsson som har hand om vävstugan hade ordnat ett lotteri. Efter maten tog musikerna vid och spelade gamla goa låtar.Sten Thelander fram trädde som solist och deltog med sin stämma i sången.

Den goda hembakade rulltårtan som Kerstin Svärd bakat avnjöts tillsammans med kaffet. Under tiden var det dragning på lotteriet och många fina vinster . Stämningen var hög och trivsam och så blev det en bra inledning på påsk firandet.

Kommande arrangemang. Torsdagen den 20 April kl 13,00 kommer Seniorshopen till vår lokal på Hässleholms vägen 31 och visar vårmodet. Alla hjärtligt välkomna.

Tisdagen den 25 April firar Träffpunkt Linden 25 år. Alla hjärtligt välkomna.

Träffpunkt Linden bygger på ideellt arbete. En grupp arbetar för att det ska bli en trevlig stund för de äldre tisdagar och torsdagar. Vi behöver vara fler så därför söker vi personer som vill engagerade sig och deltaga i samvaron. Välkomna att besöka oss på Träffpunkt Linden.

Top