Vilket lördagsnöje…

 TORSJÖ. Molnen med allt regn hängde långt ner i trädtopparna men de höll sig där, ibland har man tur och de hade vi som köpt biljetter till Torsjö Live. Måste bara säga att jag hade höga förväntningar på kvällen efter allt besvär för att komma dit, logistiken fungerade bra, har ju egen chaufför och tur är det. För det är rätt så svårt för en rullstolsbunden att komma nära, fruktansvärt svårt i gräset att ta sig fram. En rullande nyhet som skapar eftertanke fast före besök.

Under kvällen skulle ett antal artister uppträda men jag valde att lyssna på Sabina Ddumba, en ung tjej som verkligen har en bra pipa och hon framförde sina låtar med bravur. Timmen går fort när skön musik framförs på ett medgungande sätt. Men ja väntar på en av rockens stora, vars namn är Jerry Williams, ja, ja, hans riktiga namn är nåt annat men de är en annan historia.

Tur att det finns annat att titta på under tiden som de ändrar uppe på scen. Men man väntar inte för länge om man väntar på nåt kul, sant!

Många olika tält fanns uppställda med spännande innehåll till exempel grillat, fika, godis och öl listan kan bli lång. Fanns lite av varje att köpa det är bara att välja.

Men nu börjar det. Visst kommer det nya artister: men Jerry Williams håller måttet med råge. Han uppträder och sjunger med en sån intensiv känsla och han lyckas ge den känslan till publiken, strålande. Han sjunger sina hits i en fantastisk genomtänkt kavalkad av gamla godingar som publiken kan. Varvat med lite småprat lyckades han och till hjälp hade han ju en mycket spelglad orkester men också tre färgglada doatjejer.

Visst blev det en helt magisk afton. Mina förväntningar infriades helt. En eloge till arrangörerna.

Top