Stig Sjöberg och Co spelade på Smyrna Café.

Att Stig hade börjat spela trumpet redan som 9-åring kände jag till men nästa allt annat han presenterade var nyheter för mig. Under ca 3 timmar presenterade Stig sitt musikaliska liv för oss. Jag tror han måste göra en fortsättning eftersom det bara blev korta glimtar ur hans musikliv. Det var en musikresa från tidigt 60-tal till nutid med många kända låtar, nästa alla med ett kristet budskap. Vi, som kanske inte så ofta kommer i kontakt med "frikyrkolåtar", känner oss lite avundsjuka, ty den glöd och musikaliska skicklighet som allt framfördes med var för mig en verkligt stor upplevelse. Smyrna är bara att gratulera till att ha sådana skickliga artister till sitt förfogande.

Stig Svenssons hyllning till sin gamla musikkompis var verkligen bra och texten stämmer väl in på/för Stig vad jag kan bedöma efter vad som framfördes på scenen.

Att sedan både konserten och fikan, som var mycket god och riklig, var gratis gör ju inte saken sämre. Jag tror och hoppas att bidragen till fikan blev rikliga, eftersom beloppet oavkortat går till gatubarn i Kiev.

Top