Julmarknad i Vittsjö

LIONS JULMARKNAD I VITTSJÖ DEN 30/11 I ALLAKTIVITETSHUSET.

Vi i Lions använder ofta uttrycket "hjälp Lions hjälpa". Nu är det vår tur att hjälpa dig att tidigt komma i julstämning. De senaste dagarnas väder antyder måhända en vit jul så därför, kära vittsjöbor, gäller det att vara tidigt ute. Ta en sväng om till vårt "nya" Allaktivitetshuset i Vittsjö nu på söndag. Alla våra vänner i Bjärnum, Emmaljunga, Verum m. fl. grannbyar välkomnar vi också, då vi vet att ni gärna vill vara med. Vi bjuder er alla att komma mellan klockan 15.00 - 18.00 för att få en fin förkänsla av  den stundande julen.

Varför inte börja med lite varm glögg för att sedan titta på vår kvalitetsmarknad där du eventuellt  kan finna en julklapp. Vi erbjuder också godisförsäljning, bollkastning, fiskdamm, boklåda och ålalotteri. Så kan du avnjuta din varmkorv till julmusik. Du kommer att känna igen det mesta och därför känna dig riktigt hemma.

Givetvis har vi julpyntat idrottshallen, som får ett golv där man får gå med uteskorna på och till och med dansa kring granen till den levande musiken.

Top