Portalen föddes av en slump!

Vi har så mycket, som vi uppfattar självklart, eller är "hemmablinda" för. Tittar vi lite extra, upptäcker vi kanske vilken enorm skatt vi dagligen lever mitt i. För oss är det så naturligt, men...

Här finns också många spännande människor vars upplevelser och prestationer är väl värda att skriva om. 

Mycket tidigt, kom företaget Emanio in i bilden som arbetade på ett liknande projekt men för en annan region. Vår kontaktman Jonas, omsatte våra visioner till verklighet på Portalen. Utan Jonas och Emanio, hade vi inte lyckats. Portalen sjösattes efter enormt mycket arbete från väldigt många den 1 juni 2007.

Lions Club med, Leif o Lars i Vittsjö, Ingemar o Claes i Bjärnum och Bosse o Gösta i "ytterområdena" startade marknadsföring av Portalen bland företag och föreningar.

Tanken med Portalen från start var att "http://www.vittsjo-bjarnum.nu/  skall bli den naturliga sökvägen för alla som söker information rörande vad som helst i Vittsjö - Bjärnum regionerna!"

Denna ambition eller detta mål har vi helt klart redan kommit en god väg mot!

Våra stöttepelare Bosse och Ebbe har ständigt nya intressanta artiklar. Nya skribenter tillkommer, senast Andreas Göransson och fler är på gång.

Portalens redaktion består idag av tolv frivilliga personer som i tur och ordning upprätthåller jour, både via tfn och via mail. Jourhavande säkerställer att det som publiceras är helt korrekt och till alla delar följer våra etiska regler.

Idag kan vi konstatera att vi har ständiga besök från 54 länder, varav Sverige, Danmark naturligtvis är störst. Glädjande är att USA med "svenskbygderna" ligger på tredje plats.

Flera från dessa länder har uttryckt sitt beundrande över Portalen.

Kul är också att vi kan utläsa att tidningen Norra Skåne är en ofta förekommande besökare. Vi ser oss inte som något hot mot den stora tidningen utan skulle kunna tänka oss att samarbeta.

Vi är idag tyvärr tvungna att tacka nej till annonsplatser på Portalen. Ja, så är det faktiskt. Av hänsyn till våra nuvarande annonsörer kan vi inte ta in fler.

Under våren hoppas vi komma med en ny layout som skapar bättre förutsättningar för fler annonsörer och bättre tjänster för besökarna.

Tanken är att även viss information på Portalen skall återfinnas på danska, tyska och engelska. Vi tar tacksamt emot förslag till förbättringar. Skicka ditt förslag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Top