Synliga och osynliga eldsjälar

Barnen har stor press på sig både i hem och skola. Dessutom far många barn illa i hemmet på grund av bland annat missbrukande föräldrar som inte klarar av att ta ansvar för sina barn. Då är det tur att BRIS finns och BUP också för den delen.
Jag skulle vilja nämna några osynliga ELDSJÄLAR som har betytt mycket för mig. Vi kan börja med Ewa på Servicekontoret i Vittsjö. Jag bodde granne med henne i 7-8 år och har man en sån granne skall man inte klaga. Ewa är så spontan, positiv och alltid ett leende när man träffar henne. Hon har hjälpt mig mycket när det skall fyllas i blanketter eller när man ska ringa någon myndighet. När stormen Gudrun drog in över landet och folk strömmade till servicekontoret där Ewa fick trösta och hjälpa till i kaoset. Det är verkligen tur att hon finns
Om jag säger Bitte så vet nog alla i Vittsjö vem jag menar. En annan eldsjäl och en toppengranne som ställde upp när det behövdes.
Mina grannar i Mala skall verkligen ha en eloge för allt som de gjort för mig. Min kära svärmor som alltid ställer upp med både det ena och det andra. Hemtjänsten änglar skall också nämnas!
Sist men inte minst vill jag tacka Lions som verkligen hjälpte mig denna julen så att jag kunde fira den med mina barn!
Var nu rädda om er där ute i stugorna så kanske vi hörs igen.

Top