Vittsjö Bygghandel öppnar i april


Platsen är Södra industriområdet mitt emot Wiwood Cutting. Försäljning skall kunna ske året runt så vissa produkter kommer under vintern att finnas i lokalen intill.
vittsjo-bygghandel-kalle-jo.jpg- Vi tänker koncentrera oss på byggmaterial, foder och trädgård, förklarar Kalle som skall ha ett möte med representanter för ett 15-tal tänkta leverantörer under denna torsdagskväll.
  Kalle Jönsson har branschvana från bland annat Lantmännen och Granngården i Vittsjö och visst saknar vi ett sådant företag som Vittsjö Bygghandel?
- Vi kommer att ha både lagervaror och beställningsvaror, säger Kalle. Ikväll hoppas jag det blir klart vilka leverantörer vi kommer att knyta kontakt med. Wiwood torde vara en självklar leverantör liksom Finja, Isover och Thomée. Sen har jag tänkt mig Emmaljunga Torv och Bjärnums redskap samt för foder, gödning och pellets hoppas jag på Lantmännen.
  De kommer också att sälja uterum, takprodukter, fönster, dörrar, beslag, skruvar, spik, flaggstänger, fundament, tryckt virke mm.
- Men ni kommer alltså inte att sälja honung, undrar jag?
- Nej detta biföretag har tyvärr ingen honung. Du får vända dig till ICA, avslutar Kalle.
Top