Emily Gielnik tillbaka i Vittsjötröjan

VITTSJÖ. Efter att australienska ligan snart är slut återvänder Emily Gielnik till Vittsjö. Denna gång tillsammans med klubbkompisen från Brisbane Roar, Clare Polkinghorne. Två världsspelare ansluter således till laget inom kort.

Emily Gielnik som anslöt till laget i fjol somras är tillbaka i den röda tröjan. Visst minns vi bland annat hennes hattrick i matchen mot Örebro. Under vårt vinterhalvår har Emily fortsatt göra succé i den australiensiska ligan och leder skytteligan där med sina hittills 12 mål.

-Jag ser fram emot att återvända till klubben som bidrog till att jag utvecklades som spelare. Jag fick vara i en fantastisk miljö och detta var en stor anledning till att förra säsongen var jämn och att jag kunde spela hela tiden. Jag hade fantastiska ledare omkring mig och en klubb som trodde på mig och jag ser fram emot att komma tillbaka och hjälpa laget bli så framgångsrika som möjligt.
Jag kommer inte tillbaka för att laget bara ska få en hyfsad placering i tabellen utan med intentionerna att hjälpa laget till en topplacering. Jag tror att med de spelare vi har och med den ledarstaben så är det rätt beslut för mig att återvända och åstadkomma något stort med klubben.

Emily ansluter till laget dagarna före seriepremiären mot Piteå den 18 april.

 

Top