PRO Vittsjö önskar alla en skön sommar

VITTSJÖ. Visst har vi sköna dagar framför oss, alla vi som är lediga. Så vi i styrelsen för PRO Vittsjö vill passa på att önska alla pensionärer en härlig sommar med salta bad och att få fortsätta umgås med sina nära och kära.

Trädgården och dess invånare bi och humlor har bråda dagar, även andra flygfän har bråttom. Tur är ju det för utan dessa insekter hade vi ju inte något vackert att titta på. Blommor och bin måste vi vara aktsamma mot. Dessa vackra irisar som med sin stolta spira blommar ju enastående i en vacker härlig blå nyans. Men nu så väntar sommaren med ljumma vindar och "lagom" värme, inte alltid som det passar alla. Men vi kan välja själv och det är ju en bonus bara det.

För mig iallafall så associeras jordgubbar med midsommar och hembakad jordgubbstårta med mycket vispgrädde på, vaniljkräm mellan lagren helst gjord dagen innan. Det är sommar lediga dagar de och snart är den ljusaste tiden här. Så passa på att njut.

Vi i Vittsjö PRO vill önska alla våra medlemmar en härlig sommar, så ses vi i slutet på augusti om allt går vägen förstås. Vi får vänta och hoppas på det bästa, mer info kommer senare. Än en gång ha en skön sommar.

 

Top