Halmstadslägret 2011-05-07/08

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal aktiva 16 st. Antal tränare; 4 st + Sofia + 3 st kockar

De aktiva hade innan lägret fått önska vilka grenar de ville träna extra mycket. Efter lite pusslande lyckades vi få en bra mix på träningspassen. Förmiddagspasset på lördagen inleddes med gemensam uppvärmning ledd av Sofia Andersson.

Därefter delades gruppen i längd, sprint och spjut. Vi tränade i 1½ timme på Sannarps IP i strålande solsken med blå himmel.
Gemensam lunch stod klar när vi trötta och nöjda äntrade Kombihallen. Det är numera en förträfflig tradition med föräldrar som står för matlagningen. När vi var mätta och nöjda gavs tillfälle till vila.
Eftermiddagspasset inleddes med teambuilding i form av olika stafetter. Tävlings adrenalitet började pumpa och ingen gav sig frivilligt utan ”målfoto”.
Därefter fortsatte teknikpassen med sprint/häck, kula och tresteg. Att ungdomarna inte är vana vid att träna 2 pass om dagen märktes i form av trötta muskler och bristande koncentration. Men efter gemensam fika i det gröna var humöret åter på toppen.

Bevattningsspridaren inbjöd till dusch. 

 

 

 

 

 

 Efter vila, dusch och kvällsmat gav vi oss iväg till vårt hemliga äventyr. I år blev det laserdom och ”killerinstinkten” fick sitt. Äventyret blev mycket uppskattat av både aktiva och ledare. Ledarlaget var outstanding och fullkomligt krossade ”barnen”. Vi avrundade kvällen med fruktfat, grönsaksdippa, mackor , popcorn och Scobby Doo eller fotboll för de som hade mer spring i benen.
Söndagsmorgon … zzz ….efter en natt med fniss, mobilpling och tjejernas bus med killarna så väcktes de aktiva med grytlocksmusik. Frukost och sedan igång med teknikpass i höjd, stav, spjut och sprint. Nu hade vi förstärkt tränarteamet med två stavhoppstränare; Stefan Jeppsson och Mikael Bohman, som fick de aktiva att flyga högt över ribban med hjälp av stavar.  Allan kom lagom till frukost och alla höjdhoppstalangerna fick sina träningspass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid tolvsnåret vankades det lunch; porterstek med sås och potatis …  mmmm .. vad man blir hungrig av träning, dubbla portioner är absolut ingen överdrift. Ett stort tack till Mia & Chrille Celin samt Rickard Grönroos för supergod mat och förträfflig service.
Vi hann med ett sista träningspass med trötta ben och träningsvärken kändes redan imorse.
Vi avslutade lägret med glass och dricka i gröngräset och vi njöt av solen som lyst på oss hela lägret.
Mia, Jonas & Eva

 

 

 

 

 

 

 


Top